Inloggen
Winkelmandje

Privacybeleid

Privacybeleid

Peak Pilates® EMEA Website Privacy Policy – [Version 1.2, Updated 01 May 2021]

Dit privacybeleid informeert je over de informatie die wij van jou verzamelen wanneer je onze website gebruikt. Bij het verzamelen van deze informatie treden we op als gegevensbeheerder en zijn we wettelijk verplicht om je informatie over ons te verstrekken, over waarom en hoe we jouw gegevens gebruiken en over de rechten die je bezit van jouw gegevens.

Wie zijn wij?

De thuisbasis van de merken Spinning®, Peak Pilates®, CrossCore®, Ugi®, Resist-A-Ball® en Spin Fitness®, Mad Dogg Athletics® is 's werelds grootste op apparatuur gebaseerde onderwijsbedrijf. Ons adres is: Scheldeweg 3, 3144 ES Maassluis, Nederland. Je kunt contact met ons opnemen per post op bovenstaand adres, per e-mail op info@peakpilates.eu of telefonisch op +31 1059 04508.

De contactgegevens van onze Functionaris voor Gegevensbescherming zijn:

Danielle Stougje
info@peakpilates.eu
Mad Dogg Athletics Europe, BV
Scheldeweg 3
3144 ES Maassluis
Nederland

Wanneer je onze website gebruikt

Wanneer je onze website gebruikt om door onze producten en diensten te bladeren en de informatie die wij beschikbaar stellen te bekijken, wordt door ons en door derden een aantal cookies gebruikt om de website te laten functioneren, om nuttige informatie over bezoekers te verzamelen en om jouw gebruikerservaring te verbeteren. We gebruiken ook advertentietracking, zodat we via advertentieplatforms, zoals Google en Facebook onze advertenties kunnen weergeven wanneer je andere websites bezoekt. Dit zijn cookies die worden gebruikt wanneer je een pagina van onze website bezoekt:

Cookienaam Doel
Maxmind GEOip Leidt de gebruiker naar de EU- of Amerikaanse versie van de website op basis van de IP-adreslocatie en houdt deze op de site
Justuno Biedt promotionele pop-ups en banners, heeft een cookie nodig, zodat deze slechts één keer per bezoek wordt weergegeven
Facebook Volgt bezoeken en aankopen afkomstig van Facebook, om campagne- en advertentieprestaties te meten
Google / Doubleclick / Bing / Criteo Geanonimiseerde bezoekersgegevens om website- en advertentieprestaties te begrijpen. Maakt het mogelijk om Peak Pilates advertenties weer te geven op andere websites die je bezoekt.
Logic4 Ons e-commerceplatform zal je cookies verstrekken wanneer je jezelf aanmeldt, zodat je ingelogd blijft, totdat je uitlogt
Mailchimp Volgt bezoeken en aankopen van e-mails die we verzenden

Dit zijn cookies die alleen van toepassing zijn als je bepaalde delen van de site bezoekt:

Cookienaam Doel
Bullseye Locations Bullseye is een locatietool die het zoeken naar locaties in de studio van "Vind een Klas" mogelijk maakt.
Inspire360 Ons Learning Management Systeem-platform zal je cookies geven wanneer je jezelf aanmeldt, zodat je ingelogd blijft totdat je uitlogt
Wanneer je een aanvraag indient via onze website

Wanneer je een aanvraag indient via onze website, vragen we je naam, telefoonnummer, land, onderwerp van aanvraag en e-mailadres. Aanvragen worden ingediend door de app Powr Forms van derden, gevestigd in de VS. Ze zijn GDPR-compatibel.

We gebruiken deze informatie om te reageren op jouw vraag, inclusief het verstrekken van alle gevraagde informatie over onze producten en diensten. Na jouw vraag kunnen we je ook meerdere keren een e-mail sturen voor de follow-up van jouw interesse en om ervoor te zorgen dat we jouw vraag naar tevredenheid hebben beantwoord. We doen dit op basis van ons legitieme belang bij het verstrekken van nauwkeurige informatie voorafgaand aan een verkoop.

Jouw aanvraag kan worden opgeslagen en verwerkt in ons ERP-systeem, Logic4, een in Nederland gehost systeem dat voldoet aan de AVG. Het wordt niet gedeeld met derden.

We gebruiken de informatie die je verstrekt niet om geautomatiseerde beslissingen te nemen die op jou van invloed kunnen zijn.

We verwijderen geen e-mails met vragen of records in onze ERP, tenzij je ons daarom vraagt. Het is belangrijk voor ons om gegevens van klantorders bij te houden die klanten ten goede komen. Als je bijvoorbeeld enkele jaren geleden een fiets hebt besteld en onderdelen nodig hebt of onderdelen hebt die onder garantie vallen en vervangen moeten worden, hebben we een aankoopbewijs nodig.

Wanneer je een product op onze website koopt

Wanneer je online producten bij ons koopt, vragen wij jouw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en creditcardgegevens. We registreren ook jouw IP-adres (Internet Protocol), dat is het adres van jouw computer op internet.

We zullen jouw gegevens gebruiken om jouw creditcardgegevens van de aankoop te verifiëren, jouw bestelling te verwerken en uit te voeren. We sturen je ook een ontvangstbewijs via e-mail en we gebruiken jouw telefoonnummer om contact met je op te nemen over jouw aankoop.

We hebben deze informatie nodig om jouw betaling te verwerken, producten of diensten te leveren en ons contract met jou na te komen. We registreren jouw IP-adres om aan te tonen dat de juiste belasting is toegepast op de verkoop, wat we wettelijk verplicht zijn te doen.

Jouw informatie wordt opgeslagen op onze website die is gebouwd op Logic4, een in Nederland gevestigd e-commerceplatform dat voldoet aan de AVG. Voor meer informatie over de gegevens die Logic verzamelt, kun je hun privacybeleid hier bekijken: https://www.logic4.nl/over-logic4/privacy-policy-cookiebeleid/. Jouw creditcardgegevens worden doorgegeven aan een externe betalingsverwerker (MultiSafePay) die in Nederland is gevestigd en is gecertificeerd voor het EU-VS-privacyschild (die effectieve waarborgen voor jouw informatie vereist). We bewaren alleen de laatste vier cijfers van jouw creditcards die aan een bestelling zijn gekoppeld, als bewijs van betalingsmethode.

We gebruiken jouw verstrekte informatie niet om geautomatiseerde beslissingen te nemen die op jou van invloed kunnen zijn.

We verwijderen geen records in Logic4, tenzij u ons daarom vraagt. Het is belangrijk voor ons om gegevens van klantorders bij te houden die ten goede komen aan de klanten. Als je bijvoorbeeld enkele jaren geleden een fiets hebt besteld en onderdelen nodig hebt of onderdelen hebt die onder de garantie vallen en vervangen moeten worden, hebben we jouw aankoopbewijs nodig

Wanneer je bepaalde producten koopt, gebruiken we Logic4 als e-mailplatform, gevestigd in Nederland, om aanvullende relevante informatie mee te sturen met jouw aankoop. Als je bijvoorbeeld een fiets koopt, kan deze worden geleverd met een gratis abonnement op onze Spininng® Digital-service. We gebruiken Logic4 om je een e-mail te sturen met een couponcode voor een gratis jaar Spinning® Digital dat bij je fietsaankoop wordt geleverd. Dit is geen abonnement en je ontvangt geen extra e-mails, tenzij je bent aangemeld voor onze e-maillijst.

Wanneer je een fysiek product bestelt en het naar jouw adres laat verzenden, sturen we gegevens naar vervoerders om een verzendofferte te genereren, inclusief naam, adres en gewichten/afmetingen van jouw bestelling, die niet door de vervoerder worden opgeslagen. De vervoerders die wij gebruiken zijn onder meer GLS – Labelite, TNT, DHL, Select Courier, Nelevat en Ace Couriers. Jouw verzendtarieven op de website worden berekend met verzendtabellen in ons verzendplatform Sendcloud, gevestigd in Nederland.

Wanneer je jezelf inschrijft om onze nieuwsbrief te ontvangen

Wanneer je jezelf inschrijft voor het ontvangen van onze nieuwsbrief en promotionele aanbiedingen, vragen wij om jouw naam en e-mailadres.

We zullen om jouw toestemming vragen om naam en e-mailadres te mogen gebruiken om je onze nieuwsbrief en promotionele aanbiedingen te e-mailen die informatie bevatten over onze producten en andere informatie waarvan wij denken dat deze voor jou interessant kunnen zijn.

Je kunt jouw toestemming op elk moment intrekken en we zullen je daarna de nieuwsbrief en promotionele aanbiedingen niet meer toesturen.

Jouw naam en e-mailadres zijn opgenomen in een mailingsysteem van een derde partij, Mailchimp, gevestigd in de VS en gecertificeerd door Privacy Shield. Dit bedrijf heeft zich contractueel verplicht om passende waarborgen te bieden voor jouw persoonlijke gegevens.

We gebruiken jouw verstrekte informatie niet om geautomatiseerde beslissingen te nemen die op jou van invloed kunnen zijn.

We bewaren jouw persoonsgegevens zolang we onze nieuwsbrief en promotionele aanbiedingen produceren en verspreiden. Als je je toestemming intrekt, markeren we jouw gegevens, zodat ze niet worden gebruikt en we verwijderen deze na twee jaar.

Wanneer je een beoordeling over ons plaatst

Wanneer je een productbeoordeling op onze website plaatst, registreren wij jouw naam, e-mailadres en IP-adres (Internet Protocol), dit is het adres van jouw computer op internet.

We gebruiken deze informatie om geverifieerde onafhankelijke beoordelingen over onze producten en diensten aan potentiële klanten te verstrekken. Jouw voornaam en de inhoud van jouw recensie (maar niet jouw e-mailadres of IP-adres) worden openbaar weergegeven op onze website. We doen dit op basis van ons legitieme belang bij het op de markt brengen van onze producten en diensten.

Jouw gegevens staan op ons e-commerce platform Logic4, gevestigd in Nederland.

We gebruiken de verstrekte informatie niet om geautomatiseerde beslissingen te nemen die op jou van invloed kunnen zijn.

Jouw persoonsgegevens worden bewaard zolang we het product of de diensten, waarop de review betrekking heeft, op de markt brengen, waarna deze worden verwijderd. Je kunt ons op elk moment vragen om jouw beoordeling te verwijderen.

Wanneer je een cursus aanschaft en volgt

Wanneer je online of live trainingen volgt die via onze website zijn gekocht, maken we een account voor je aan op ons e-learningplatform van Litmos, gevestigd in de VS.

  • Wat zijn de soorten persoonsgegevens die worden verzameld? De gegevens omvatten naam, adres, e-mailadres en cursusgegevens.
  • Wat is het doel van de transactie? Het doel is om jouw cursussen en certificeringsstatus bij te houden in ons leerbeheersysteem.
  • Met wie worden de persoonsgegevens gedeeld? Gegevensstromen tussen Inspire360 en onze e-commercesite Logic4.
  • Waar worden de persoonsgegevens opgeslagen? Aankoopgegevens van cursussen worden opgeslagen in Logic4 en Inspire360, de cursusstatus (volledig/onvolledig) wordt opgeslagen in Inspire360.
  • Worden er geautomatiseerde beslissingen genomen op basis van de gegevens? Als je bent aangemeld om e-mailberichten te ontvangen, kunnen we je e-mails sturen op basis van de cursussen die je hebt gevolgd om andere cursussen aan jou voor te stellen.
  • Wat is het bewaarbeleid voor de gegevens? Ze worden voor onbepaalde tijd bewaard. Het is belangrijk om zo te kunnen begrijpen of je een gecertificeerde instructeur bent, wanneer je bent gecertificeerd en op welk niveau.
Analyses en advertentietracking

We gebruiken analyses en het volgen van advertenties om de prestaties van de website anoniem te meten, met behulp van diensten van Google, Facebook en Bing. Bij het bezoeken van de website worden er cookies bij jou geplaatst en kan er in de toekomst op andere websites naar jou worden doorverwezen.

Jouw rechten als betrokkene

Volgens de wet kun je ons vragen welke informatie we over jou bezitten en je kunt ons vragen deze te corrigeren, als deze onjuist is. Als we om jouw toestemming hebben gevraagd voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, kun je die toestemming te allen tijde intrekken.

Als we jouw persoonlijke gegevens verwerken om redenen van toestemming of om een contract uit te voeren, kun je ons vragen om een kopie van de informatie in een machineleesbaar formaat te verstrekken, zodat je deze aan een andere aanbieder kunt overdragen..

Als we jouw persoonlijke gegevens verwerken om redenen van toestemming of een legitiem belang, kun je vragen om jouw gegevens te wissen.

Je hebt het recht om ons te vragen jouw informatie voor een bepaalde periode niet meer te gebruiken als je van mening bent dat we dit niet op wettige wijze uitvoeren.

Tenslotte kun je ons in sommige omstandigheden vragen om geen besluiten te nemen die op jou betrekking hebben door geautomatiseerde verwerking of profilering te gebruiken.

Om een verzoek met betrekking tot jouw persoonlijke gegevens per e-mail, post of telefoon in te dienen, kun je de contactgegevens gebruiken die hierboven op de Contactpagina staan vermeld.

Kinderen

Onze website is niet gericht op kinderen jonger dan 13 jaar. We verzamelen, gebruiken of onthullen onbewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand jonger dan 13 jaar. Als we bij het verzamelen vaststellen dat een gebruiker jonger is dan deze leeftijd, zullen we zijn/haar persoonlijke informatie niet gebruiken of bewaren, zonder de toestemming van de ouder/voogd. Als we ons ervan bewust worden dat we onbewust persoonlijk identificeerbare informatie hebben verzameld van een kind jonger dan 13 jaar, zullen we redelijke inspanningen leveren om dergelijke informatie uit onze administratie te verwijderen.

Als je denkt dat we informatie hebben van of over een kind jonger dan 13 jaar, neem dan contact met ons op.

Ouderparticipatie. We raden ten zeerste aan dat minderjarigen van 13 jaar of ouder hun ouders om toestemming vragen voordat ze informatie over zichzelf naar iemand via internet sturen en we moedigen ouders aan hun kinderen over veilig internetgebruik te leren.

Jouw klachtrecht

Als je een klacht hebt over ons gebruik van jouw gegevens, willen wij graag dat je in eerste instantie rechtstreeks contact met ons opneemt zodat wij jouw klacht kunnen behandelen. Je kunt echter ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via hun website https://autoriteitpersoonsgegevens.nl of schrijven naar:

Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

Updates van dit privacybeleid

We herzien dit privacybeleid regelmatig en werken het, indien van toepassing, van tijd tot tijd bij, en naarmate onze diensten en het gebruik van persoonlijke gegevens evolueert. Als we jouw persoonsgegevens willen gebruiken op een manier die we niet eerder hebben geïdentificeerd, zullen we contact met je opnemen om hierover informatie te verstrekken en, indien nodig, om jouw toestemming vragen.

We zullen het versienummer en de datum van dit document telkens bijwerken wanneer het wordt gewijzigd.

Join the community

Meld je aan voor onze e-mail lijst voor
exclusieve updates en tips
 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20220529 04:58:03 PC21False0FalseTrue220102